Zapraszamy na kulinarny pobyt tematyczny w Pomiechówku pod Warszawą
„POLSKIE KASZE, CO Z NICH ZROBIĆ”
Program pobytu:
Dzień I
10.30 – spotykamy się przy stacji kolejowej w Pomiechówku, można przyjechać pociągiem ze stacji Warszawa Gdańska
11.00 – 12.00 – wykład dotyczący rodzajów kasz i ich zastosowania
12.00 – 15.00 – warsztaty kulinarne, wspólnie pod okiem instruktora przygotowujemy i degustyjemy potrawy z kasz według przepisów
15.30 – 17.30 – zajęcia sportowe w Dolinie Wkry, do wyboru lodowisko (możliwość wypożyczenia łyżew w cenie) lub leśna ścieżka sportowa lub park linowy lub inne zależnie od pory roku i pogody
lub pobyt w miejscowym SPA i skorzystanie z jackuzzi (zabiegi dodatkowo płatne)
18.00 – obiadokolacja i zakwaterowanie w ustalonym miejscu
19.00 – integracyjny wieczór gier planszowych, integracja przy muzyce i ognisku
Dzień II
9.00 – śniadanie,
10.00 – 11.00 –praktyczne porady jak dekorować stół
11.00 – 15.00 – warsztaty kulinarne, przygotowanie i degustacja kolejnych potraw z kasz, w tym wspólnie przygotowany obiad
18.00 – 18.00 – spacer malowniczą Doliną Wkry z kijkami nordic-walking, zakończenie imprezy
CENA 290 zł/osoba (zniżki dla członków rodziny np. mama i córka)
(cena zawiera: udział w wykładach i warsztatach, zakup produktów, nocleg, posiłki, zajęcia sportowe, ubezpieczenie NNW).
Zastrzegamy sobie prawo do odwołania imprezy z powodu małej ilości chętnych.
Zapisy i informacje: Kreatywna Dolina Wkry
biuro@kreatywnadolinawkry.pl
tel: 501 238 483 lub 604 171 529
www.KreatywnaDolinaWkry.pl